Fiksne stene

Panoramske stene prispevajo k izboljšanju kvalitete bivalnega prostora, nudijo pa  tudi izjemno estetsko popestritev vašega doma ali poslovnih prostorov. So idealna rešitev tam, kjer želimo veliko svetlobe in širok prehod na vrt ali teraso, pripeljejo svetlobo v prostor in vas hkrati povežejo in navdahnejo z zunanjostjo. Najbolj priljubljene so dvižno drsne stene z brez praga, saj povečujejo prehodnost, blažijo prostorsko stisko ter omogočajo boljši izkoristek prostora, ob vsem tem pa obdržijo energetsko varčnost. 

Drsne stene lahko kombiniramo s fiksnimi steklenimi stenami.
Dvoslojna in troslojna zasteklitev zagotavljata čmanjše toplotne izgube. Fiksno steno kombiniramo z dvižno drsno steno ali nagibno drsno panoramsko steno.

Kaj omogočajo panoramske stene

Panoramske stene omogočajo levo in desno odpiranje, omogočajo tudi odpiranje vseh polj. Izberete lahko tudi odpiranje samo enega ali posameznih polj in odpiranje vsakega drugega polja. Panoramske stene se lahko odpirajo drsno ali drsno-dvižno, kar omogoča lažje odpiranje.

Drseče stene povečajo kvaliteto vašega bivanja in omogočajo udoben prehod na prosto, poleg tega pa velike steklene površine prepuščajo veliko svetlobe. Vrata se odpirajo v eni ravnini, zapirajo se tesno ter so uporabniško prijazna.
Vsekakor vam priporočamo, predhoden ogled objekta in ter vam svetujemo, kakšna razporeditev je v konkretnem primeru najprimernejša. Odpiranja panoramske stene morajo biti praksi tudi uporabna.